Op surfvakantie in Frankrijk

Frankrijk is het land waar wij als Nederlanders maar al te graag naar toe gaan. Ook voor een surfvakantie is Frankrijk een uiterst ideale spot. Frankrijk is de perfecte locatie voor een toffe surfvakantie dichtbij huis.

Van Normandië tot aan de Middellandse Zee; surfen in Frankrijk kan op vele verschillende plekken. Surfen in Frankrijk is voor iedereen leuk en er zijn werkelijk voor alle niveaus goede surfspots. Of je het nu wilt leren of juist al een ervaren surfer bent; er zijn altijd wel ergens fijne golven voor jou. Kortom, surfen in Frankrijk is voor iedereen leuk en er zijn ontzettend veel goede surfspots in Frankrijk!

De beste aanbiedingen

dreamsea surf camp moliets

8 Dagen Dreamsea Surf Camp

💶 : Vanaf €439,-
📅 : Reisperiode van mei t/m september
🗺️ : Moliets, Frankrijk
🏕 : Surfcamp
🗣 : Engelstalig

Casa Hilda, Homegrown, Fuerteventura

8 dagen Surflife camp

💶 : Vanaf €440,-
📅 : Reisperiode van april t/m november
🗺️ : Mimizan, Frankrijk
🏕 : Surfcamp
🗣 : Nederlandstalig, Engelstalig

SURFCAMP Frankrijk

Frankrijk heeft een surfer alles te bieden. Voor starters tot professionals en dat op een paar uur rijden. Ga jij hier op surfcamp?

Wat jij nog meer wilt weten!

Surfen in Moliets

In Moliets, aan de Atlantische kust gelegen tussen Bordeaux en Biarritz , draait werkelijk alles om surfen. Moliets is een echte must voor surfers die graag de stranden verkennen aan de Franse kust. De uitstekende kwaliteit van de golven wordt hier veroorzaakt door een rivier die hier uitmondt in zee. De beste surfspots vind je rondom deze riviermonding. Moliets is ook in de avond en je zult je zeker vermaken in één van de barretjes die je in het stadje zult tegenkomen.

Bekijk surfcamps in Moliets

Toch met het vliegtuig?

Vliegen naar Moliets kan naar meerdere aankomsten. Je vliegt vanuit Amsterdam naar Bordeaux met EasyJet, KLM of Air France. Maar ook is vliegen naar Biarritz mogelijk. Moliets ligt in de provincie les Landes in het zuid-westen van Frankrijk, ongeveer een uurtje rijden boven Biarritz en 1.5 uur onder Bordeaux. Zoek jij een goedkoop vliegticket?

Bekijk vliegticket aanbiedingen

Wat is de beste reisperiode

Voor veel surfers is de zomer de populairste periode om te surfen in Frankrijk. Het weer is dan erg aangenaam en veel mensen hebben dan vakantie. In de maanden juli en augustus vinden er veel surfcamps plaats waar je kunt leren surfen.

Helaas zijn de golven rond Frankrijk in de maanden juli en augustus niet op hun best. Wil je echt hoge golven, ga dan in de herfst naar Frankrijk. Het is dan minder druk op de surfplekken en de golven zijn een stuk hoger dan in de zomer.