Surfcamp! Surf, Relax & Party

Wil jij dit jaar deel uit maken van de chillste en beste surfcamps? Om te surfen hoe je niet perse naar Afrika, Hawaï of Californië. Ontdek op deze pagina de mooiste surfvakanties in o.a. Portugal, Frankrijk, Spanje en Marokko. 

Je wilt de perfecte zomer aan de kust doorbrengen en bent op zoek naar de hoogste golven? Lees dan hier in welke landen je het beste kunt surfen en wat de hotspots zijn. Surfen is voor jou natuurlijk meer dan alleen op een board staan, zeker tijdens deze surfvakantie. Daarom is er, naast de kwaliteit van de golven, ook gekeken naar de aanwezigheid van surfshops, surfscholen en uitgaansmogelijkheden in de beschreven landen en plaatsen.

Van beginner tot pro, van basic tent tot luxe kamperen. Je vindt hieronder de leukste surfcamps voor volwassenen en jongeren! Ben jij klaar om de golf te bedwingen?

Surfcamp Portugal

SURFCAMP PORTUGAL

Geniet van de zon, de stranden het lekkere eten. Portugal is met zijn mooie, lange kust de ultieme plek om te surfen. Ga op surfcamp in Portugal!

Surfcamp Marokko

SURFCAMP MAROKKO

Warm, exotisch en spannend. Dat is hoe een surfvakantie in Marokko wordt beschreven. Proef de cultuur en de levenswijze van surfers in Marokko!

Surfcamp Fuerteventura

SURFCAMP FUERTEVENTURA

Fuerteventura is het surfeiland bij uitstek. Bounty-achtige stranden, heerlijke temperatuur en altijd een briesje. Ideaal voor jouw surfvakantie!

Surfcamp Frankrijk

SURFCAMP FRANKRIJK

Met plaatsen als Mimizan en Biarritz is Frankrijk een populair land als het gaat om Surfcamps. Zie jij jezelf hier al surfen?

Surfcamp Bali

SURFCAMP BALI

Bali is een van de beste plekken ter wereld om te surfen. Voor pro's maar ook voor beginners. Van vliegtickets tot surfcamps!

Surfcamp Spanje

SURFCAMP SPANJE

Surfen in het prachtige Spaanse land? Zin in Surf, tapas & fiësta? Ontdek hier onze bestemmingen voor Spanje! Vamos a la playa!